Over Paul


Even voorstellen: Paul van der Linden. Naast echtgenoot en vader, hobbyfotograaf en zeiler ben ik na ruim 30 jaar in de aannemerij mijn blik aan het verruimen, onder andere aan de hand van mijn ervaring. Zo voer ik al geruime tijd bouwkeuringen uit en voorzie ik waar nodig van bouwkundig advies. Altijd met veel plezier en met oog voor de wensen en mogelijkheden van mijn klanten.

 

 

Ook met het oog op de toekomst, ben ik altijd alert op nieuwe mogelijkheden voor mijn bedrijf. Enige tijd geleden werd mijn aandacht getrokken door de Matterport 3D-camera, voor het maken van virtuele presentaties en rondleidingen door welke ruimte u maar wilt. Ik zag onmiddellijk de eindeloze mogelijkheden van deze camera en besloot deze service toe te voegen aan mijn dienstenpakket. Elders op de site leest u er alles over.